… werkt uit ervaring

Quirina van der Schaaff

Ik ben Quirina van der Schaaff. Ik kom oorspronkelijk uit Hilversum maar woon sinds 1993 in Almere Haven.
Ik heb ruim 20 jaar ervaring in administratief werk (o.a.  levensverzekeringen) maar begin 2008 ben ik bij mijn echtgenoot in ons eigen bedrijf gaan werken onder meer omdat in de loop van mijn leven mijn artistieke kant steeds meer naar voren is gekomen en ik daar gehoor aan wilde geven.
Nu ben ik designer van zowel websites als logo’s, briefpapier, flyers, visitekaartjes en meer. Daarnaast organiseer ik zakenreizen, congressen en bedrijfsfeesten. Ik ben dol op computers en leer iedere dag weer bij.
En natuurlijk houd ik voor ons bedrijf ook de administratieve kant bij.

Saskia ken ik al aan aantal jaren omdat onze jongste dochters bevriend zijn. Toen Saskia voor EigenWijze Saskia een website nodig had zijn we
steeds meer met elkaar gaan werken. Wij blijken elkaar goed aan te vullen en hebben dezelfde ideeën over hoe je met mensen om moet gaan.
Bij EigenWijze Saskia verzorg ik de ontwerpen van alle soorten uitingen (van visitekaartjes tot autobedrukking), allerlei digitale zaken waaronder
het ontwerpen en bijhouden van websites, maken van presentaties en mailings.

 
Mijn blog Hart vol ervaring
Nu meedenken
Nieuwsbrieven
Vorige blogs