… werkt uit ervaring

Als cliënt in de hoofdrol meepraten en meedenken? Doen!!! Dat werkt!!!

 

Almere – Op 28 september a.s. organiseren Stichting CLIP, gemeente Almere, MIND en EigenWijze Saskia de derde editie van het congres Cliënt in de Hoofdrol in het Provinciehuis in Lelystad.

Meepraten?

Deelnemers vanuit geheel Flevoland kunnen aansluiten om mee te praten over de geestelijke gezondheid (GGz) in onze provincie; wat gebeurt er in de praktijk met het ingezette beleid? Onderwerpen als wachttijden, mantelzorg, suïcidepreventie, de crisiskaart en de inzet van de ervaringsdeskundigheid worden met elkaar besproken en vervolgens door de samenwerkingsovereenkomst “Cliënt in de hoofdrol”, omlijst met theater en muziek,  opnieuw onder de aandacht gebracht.

Samenwerkingsovereenkomst “Cliënt in de hoofdrol”?

Een veelomvattende afspraak tussen dertien partijen, opgemaakt in 2017, om samen te werken aan een aantal zaken die nodig zijn om de cliënten weer in de hoofdrol te plaatsen en om de zorg rond de mensen met psychische en psychosociale problemen in Flevoland sterk te verbeteren.

Meedoen!

Organisaties, patiëntvertegenwoordigers, zorgaanbieders en cliënten kunnen zich aansluiten en meedoen om daadwerkelijk de stappen te ondernemen die nodig zijn voor een Goede Gezamenlijke Zorg in Flevoland.

Informatie en aanmelden!

Op de website https://www.clipggz.nl/stip_index.html staat meer informatie over het congres (rechts boven “downloads”), evenals de inhoud van de overeenkomst. U kunt zich daar ook aanmelden, het congres is gratis (niet vrijblijvend).

Wilt u heel graag komen, maar is dit praktisch ingewikkeld voor u? Graag gaan wij met u in gesprek hoe wij uw aanwezigheid wél mogelijk kunnen maken! Neemt u contact op met Steun- en Informatiepunt GGz Almere, telefoonnummer 036-5333572 of email almere@stip-flevoland.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *